Slide OVER ONS OVER ONS

Over ons

  Flexibiliteit

  Kwaliteit

  Betrouwbaar

Meer dan alleen een uitzendbureau

Treffer Uitzendbureau richt zich niet alleen op flexibele arbeidsbemiddeling in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, maar denkt mee met werkzoekenden over hun loopbaanmogelijkheden en adviseert werkgevers over diverse organisatievragen.

Wat maakt TREFFER uniek?

Persoonlijke aandacht

Ons uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse staan bij ons centraal. We staan altijd voor onze klanten klaar, indien nodig zijn we dag en nacht bereikbaar.

Maatschappelijk betrokken

Als uitzendbureau zijn we betrokken bij mensen, ook als die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. In die gevallen gaan wij uit van de uitgangspunten van Social Return On Investment. Dat houdt in dat we investeren in de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld door het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of door ons in te zetten voor maatschappelijke doelen. Er is immers meer dan werk in het leven!

Wat maakt TREFFER uniek?

Persoonlijke aandacht

Ons uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse staan bij ons centraal. We staan altijd voor onze klanten klaar, indien nodig zijn we dag en nacht bereikbaar.

Maatschappelijk betrokken

Als uitzendbureau zijn we betrokken bij mensen, ook als die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. In die gevallen gaan wij uit van de uitgangspunten van Social Return On Investment. Dat houdt in dat we investeren in de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld door het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of door ons in te zetten voor maatschappelijke doelen. Er is immers meer dan werk in het leven!

Mireille van Wendel

DGA
“Je kunt mensen nooit over één kam scheren, daar zijn ze te uniek voor, met ieder zijn eigen specialiteiten.”

Getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 2007 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Treffer Uitzendbureau opgericht. “Ik kom helemaal niet uit een ondernemende familie, dus ik vond dat best een grote stap”. Het bleek een gouden greep, want na het eerste opstapjaar gingen de resultaten vanaf 2008 “in een knallende stijgende lijn” omhoog. De sleutel van dit succes? Om te beginnen bezit ik geen negen tot vijf-mentaliteit, want ik ben 24/7 bereikbaar voor mijn klanten. Dat moet ook wel, want waar moet een werkgever heen bij calamiteiten? Daarnaast wil ik een relatie opbouwen met zowel de werkzoekende als de werkgever. Ik moet op locatie zijn geweest, want ik moet het vóelen. Pas dan kan ik een 100% match bewerkstelligen. Ik ga voor het persoonlijke, want op internet kan ik aan de hand van een cv niet zien wat voor vlees ik in de kuip heb. Een intakegesprek duurt bij ons minstens een uur, want ik moet er een gevoel bij hebben. Je kunt mensen namelijk nooit over één kam scheren, daar zijn ze te uniek voor, met ieder zijn eigen specialiteiten.

Noah Turpcu

Vestigingsmanager
“Bruggen bouwen tussen werkzoekende en werkgevers”

Partner van Mireille, na 17 jaar dienstverband bij het UWV heb ik de stap genomen om mijn steentje bij te dragen bij Treffer Uitzendbureau. Ik heb ruime ervaring in de Agrarische sector, Bouw en Techniek opgedaan, daarbij veel kennis in wet en regelgeving en als adviseur werkgevers, uiteraard commercieel ingesteld. Mijn sterke kanten zijn het bruggen bouwen tussen werkzoekende en werkgevers, wellicht tot snel!

Guney Turpcu

Consultant
“Ik vind het leuk om mensen te helpen aan een baan”

Sinds 2011 aan Treffer verbonden, als stagiaire begonnen. Ik vind het leuk om mensen te helpen aan een baan, de wisselende werkzaamheden, klant contacten en bij een ad- hoc aanvraag van een opdrachtgever alles op alles zetten om de planning weer voor elkaar te krijgen, dat geeft mij een kick! Dat heeft mij doen besluiten om de intercedenten opleiding te gaan volgen, ik heb mijn SEU diploma behaald. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk met voetbal bezig zowel veld als zaalvoetbal.

Dilara Boellaard-Turpcu

Medewerker secretariaat & administratie
“Samen kijken we naar jouw persoonlijke ontwikkeling!”

Mijn naam is Dilara. Ik ben getrouwd met Kevin en moeder van onze dochter Aleyna. Ik ben in 2015 afgestudeerd als marketeer en toen meteen in dienst gekomen bij Treffer in verschillende functies. Ik ben begonnen als intercedent, daarna deed ik de salarisadministratie en nu doe ik de marketing en ben ik manager van de Treffer Academy. Voor de Treffer Academy organiseer ik werk gerelateerde cursussen. Samen met onze werknemers kijk ik naar de opleidingsmogelijkheden om hun te blijven ontwikkelen. Ik ben werkzaam op de maandag, woensdag en donderdag. Op de dinsdag en vrijdag heb ik een “mama dag”. Wij blijven toch echt een familiebedrijf, dus ook op mijn vrije dagen zie je mij en Aleyna wel eens op kantoor verschijnen. In mijn vrije tijd wandel ik graag in het bos met mijn gezin of gaan we lekker samen knutselen.

Kevin Boellaard

Administrateur
“Niemand is hier een nummer”

Getrouwd met Dilara en trotse vader van onze dochter Aleyna. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Treffer als administrateur. Hiervoor heb ik gewerkt bij een accounting bureau als financieel analist. Wij staan voor het persoonlijke, ik heb ook regelmatig contact met onze werknemers om hun te helpen met onder andere financiële vragen. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat Treffer echt voor de mens staat, zowel werkgever als werknemer. Treffer staat iedereen persoonlijk te woord en niemand is hier een nummer. Naast mijn werk volg ik de opleiding HBO Bachelor Management Payroll Services. Ik blijf mijn kennis steeds verder ontwikkelen door middel van diverse opleidingen in mijn vakgebied.

Emiel van der Wal

Consultant
“Winnen door verbinden”

Afwisseling in mijn werk vind ik heel belangrijk en hecht heel veel waarde aan het nakomen van afspraken en een open en heldere communicatie. “Problemen zijn voor mij uitdagingen”. Ik kijk altijd naar mogelijkheden, daarmee streef ik ernaar om nummer 1 te zijn binnen mijn vakgebied. Ontwikkeling zie ik als één van de belangrijkste stukken binnen mijn vakgebied. “Wie gestopt is met beter worden is gestopt met goed zijn !” Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Het maken van een juiste match tussen bedrijf en medewerker geeft mij enorm veel energie “winnen door verbinden!”.

Daniëlle de Jong – Zoon

Salarisadministrateur
“We denken mee met zowel de werknemer als werkgever”

Mijn naam is Daniëlle, ik ben getrouwd en heb twee dochters. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Treffer als salarisadministrateur. Hiervoor heb ik jarenlang de salarisadministratie gedaan bij het bedrijf van mijn vader. Dus ik weet hoe het is om binnen een familiebedrijf te werken zoals Treffer.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Treffer staat voor het persoonlijke en daarom denken wij altijd mee met zowel de werknemer als de werkgever.

Matthijs Rempt

Consultant
“Samen de juiste match vinden”

Mijn naam is Matthijs Rempt, vanaf september 2018 werkzaam bij Treffer Uitzendbureau. Hiervoor jaren werkzaam als manager in de detailhandel. Ik woon in Alkmaar samen met mijn vriendin en 2 kinderen. Goede communicatie is iets waar ik veel waarde aan hecht, duidelijke afspraken tussen werknemer en werkgever. Op deze manier kunnen we samen de juiste match vinden voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hetgeen waar ik het meeste energie van krijg is wanneer de werknemer en werkgever een perfecte match zijn.

Wellicht tot ziens bij Treffer!

Levi de la Fosse

Consultant
“Wat wil je? Wat drijft je? Waar sta je vroeg in de ochtend voor op? Laten wij er samen achter komen!”

Sinds februari 2020 werkzaam bij Treffer en ben ik ontvangen met open armen door een sterk team. Een echt familiebedrijf wat mij onderdeel maakt van hun hechte groep.Communiceren heb ik moeten leren en het is nu datgene waar ik sterk in ben geworden. Wees eerlijk tegen mij, dan kan ik je alleen maar beter van dienst zijn!

Treffer als bedrijf doet wat mij als persoon kenmerkt: persoonlijk en oprecht contact waar écht geluisterd wordt. De mens centraal zetten en de waarheid spreken. Ook als deze minder leuk is.Ik kijk je graag in de ogen om een beeld van je te krijgen, zonder een vooroordeel te vormen. Snel schakelen en goed matchen is de volgende stap. Als ex-ondernemer ben ik een voorstander van creatief denken.  

Rico van Olffen

Consultant
“Ik ben een mensenmens, dus persoonlijk gericht”

Ik ben Rico en ik ben sinds juli 2020 werkzaam bij Treffer.

Door mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling weet ik als geen ander hoe het is om vraag en aanbod met elkaar te matchen. Ik ben een mensenmens, dus persoonlijk gericht. Daarnaast ben ik altijd in voor een grapje en ben ik een betrouwbaar persoon om mee te werken.

De persoonlijke aandacht, het familiegevoel bij Treffer en ook het sportieve aspect spreken mij aan en motiveren mij om die extra stap te zetten die vaak genoeg nodig is.

Milena Laskowska

Consultant
“Persoonlijk aandacht zowel voor de kandidaat als de klant is onze kracht

Mijn naam is Milena. Ik kom uit Polen en inmiddels woon ik al 11 jaar in Nederland. Ik ben de trotste moeder van 2 kinderen. Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Treffer.

Mijn droom was om een baan te vinden waar ik mezelf kan ontwikkelen, ruimte krijg voor eigen initiatief en waar mijn ambities worden gewaardeerd – bij Treffer ben ik op de juiste plek!

Door ruim 3 jaar ervaring in de uitzendbranche weet ik de match tussen de kandidaat en de klant te vinden.
Als mensenmens stel ik eerlijkheid en persoonlijkheid zeer op prijs! Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bel ons gerust!