Over ons

  Flexibiliteit

  Kwaliteit

  Betrouwbaar

Meer dan alleen een uitzendbureau

Treffer Uitzendbureau richt zich niet alleen op flexibele arbeidsbemiddeling in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, maar denkt mee met werkzoekenden over hun loopbaanmogelijkheden en adviseert werkgevers over diverse organisatievragen.

Wat maakt TREFFER uniek?

Persoonlijke aandacht

Ons uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse staan bij ons centraal. We staan altijd voor onze klanten klaar, indien nodig zijn we dag en nacht bereikbaar.

Maatschappelijk betrokken

Als uitzendbureau zijn we betrokken bij mensen, ook als die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. In die gevallen gaan wij uit van de uitgangspunten van Social Return On Investment. Dat houdt in dat we investeren in de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld door het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of door ons in te zetten voor maatschappelijke doelen. Er is immers meer dan werk in het leven!

Wat maakt TREFFER uniek?

Persoonlijke aandacht

Ons uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse staan bij ons centraal. We staan altijd voor onze klanten klaar, indien nodig zijn we dag en nacht bereikbaar.

Maatschappelijk betrokken

Als uitzendbureau zijn we betrokken bij mensen, ook als die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. In die gevallen gaan wij uit van de uitgangspunten van Social Return On Investment. Dat houdt in dat we investeren in de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld door het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of door ons in te zetten voor maatschappelijke doelen. Er is immers meer dan werk in het leven!

Mireille van Wendel

DGA
“Je kunt mensen nooit over één kam scheren, daar zijn ze te uniek voor, met ieder zijn eigen specialiteiten.”

Getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 2007 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Treffer Uitzendbureau opgericht. “Ik kom helemaal niet uit een ondernemende familie, dus ik vond dat best een grote stap”. Het bleek een gouden greep, want na het eerste opstapjaar gingen de resultaten vanaf 2008 “in een knallende stijgende lijn” omhoog. De sleutel van dit succes? Om te beginnen bezit ik geen negen tot vijf-mentaliteit, want ik ben 24/7 bereikbaar voor mijn klanten. Dat moet ook wel, want waar moet een werkgever heen bij calamiteiten? Daarnaast wil ik een relatie opbouwen met zowel de werkzoekende als de werkgever. Ik moet op locatie zijn geweest, want ik moet het vóelen. Pas dan kan ik een 100% match bewerkstelligen. Ik ga voor het persoonlijke, want op internet kan ik aan de hand van een cv niet zien wat voor vlees ik in de kuip heb. Een intakegesprek duurt bij ons minstens een uur, want ik moet er een gevoel bij hebben. Je kunt mensen namelijk nooit over één kam scheren, daar zijn ze te uniek voor, met ieder zijn eigen specialiteiten.

Noah Turpcu

Vestigingsmanager
“Bruggen bouwen tussen werkzoekende en werkgevers”

Partner van Mireille, na 17 jaar dienstverband bij het UWV heb ik de stap genomen om mijn steentje bij te dragen bij Treffer Uitzendbureau. Ik heb ruime ervaring in de Agrarische sector, Bouw en Techniek opgedaan, daarbij veel kennis in wet en regelgeving en als adviseur werkgevers, uiteraard commercieel ingesteld. Mijn sterke kanten zijn het bruggen bouwen tussen werkzoekende en werkgevers, wellicht tot snel!

Guney Turpcu

Consultant
“Ik vind het leuk om mensen te helpen aan een baan”

Sinds 2011 aan Treffer verbonden, als stagiaire begonnen. Ik vind het leuk om mensen te helpen aan een baan, de wisselende werkzaamheden, klant contacten en bij een ad- hoc aanvraag van een opdrachtgever alles op alles zetten om de planning weer voor elkaar te krijgen, dat geeft mij een kick! Dat heeft mij doen besluiten om de intercedenten opleiding te gaan volgen, ik heb mijn SEU diploma behaald. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk met voetbal bezig zowel veld als zaalvoetbal.

Dilara Boellaard-Turpcu

Medewerker secretariaat & administratie
“De perfecte match tussen werknemer en werkgever, dat maakt ons werk zo mooi.”

Getrouwd met Kevin en moeder van onze dochter Aleyna. Ik ben afgestudeerd als marketeer en ik wilde altijd advocaat worden tot ik hier bij Treffer mijn snuffelstage heb gelopen. Ik vond het een hele leuke stage en ik ben er toen al vrij snel achter gekomen dat ik hier mijn beroep van wil maken. Sinds 2015 ben ik fulltime aan het werk bij Treffer. Ik ben begonnen als intercedent en nu doe ik de salarisadministratie. De perfecte match tussen werknemer en werkgever, dat maakt ons werk zo mooi!

Kevin Boellaard

Administrateur
“Niemand is hier een nummer”

Getrouwd met Dilara en trotse vader van onze dochter Aleyna. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Treffer als administrateur. Hiervoor heb ik gewerkt bij een accounting bureau als financieel analist. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat Treffer echt voor de mens staat, zowel werkgever als werknemer. Treffer staat iedereen persoonlijk te woord en niemand is hier een nummer.

Emiel van der Wal

Consultant
“Winnen door verbinden”

Afwisseling in mijn werk vind ik heel belangrijk en hecht heel veel waarde aan het nakomen van afspraken en een open en heldere communicatie. “Problemen zijn voor mij uitdagingen”. Ik kijk altijd naar mogelijkheden, daarmee streef ik ernaar om nummer 1 te zijn binnen mijn vakgebied. Ontwikkeling zie ik als één van de belangrijkste stukken binnen mijn vakgebied. “Wie gestopt is met beter worden is gestopt met goed zijn !” Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Het maken van een juiste match tussen bedrijf en medewerker geeft mij enorm veel energie “winnen door verbinden!”.

Daniëlle de Jong – Zoon

Salarisadministrateur
“We denken mee met zowel de werknemer als werkgever”

Mijn naam is Daniëlle, ik ben getrouwd en heb twee dochters. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Treffer als salarisadministrateur. Hiervoor heb ik jarenlang de salarisadministratie gedaan bij het bedrijf van mijn vader. Dus ik weet hoe het is om binnen een familiebedrijf te werken zoals Treffer.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Treffer staat voor het persoonlijke en daarom denken wij altijd mee met zowel de werknemer als de werkgever.

Matthijs Rempt

Consultant
“Samen de juiste match vinden”

Mijn naam is Matthijs Rempt, vanaf september 2018 werkzaam bij Treffer Uitzendbureau. Hiervoor jaren werkzaam als manager in de detailhandel. Ik woon in Alkmaar samen met mijn vriendin en 2 kinderen. Goede communicatie is iets waar ik veel waarde aan hecht, duidelijke afspraken tussen werknemer en werkgever. Op deze manier kunnen we samen de juiste match vinden voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hetgeen waar ik het meeste energie van krijg is wanneer de werknemer en werkgever een perfecte match zijn.

Wellicht tot ziens bij Treffer!

Johan Westphal

Consultant
“Een mooie nieuwe uitdaging”

Mijn naam is Johan Westphal, ik ben sinds 1 juli 2019 werkzaam als consultant. Hiervoor ben ik ruim 30 jaar werkzaam geweest in de Horeca. Door Mireille en Noah ben ik benaderd om bij Treffer Uitzendbureau te komen werken. Een groot compliment als je gevraagd wordt, zeker als je niet uit de Branche komt.
Met veel ondersteuning , omringd door een ontzettend leuk team van collega’s krijg ik de gelegenheid om hierin een weg te vinden. Een mooie nieuwe uitdaging die ik met veel plezier aan zal gaan.

Angelique Salentijn

Consultant
“Ik heb alles voor mijn klanten en kandidaten over”

Mijn naam is Angelique ik ben geboren en getogen in het mooiste dorp van Noord- Holland De Rijp! Sinds 1 juli werkzaam bij Treffer, hiervoor 3 jaar werkzaam geweest als intercedent in Hoofddorp, en daarvoor bijna 28 jaar binnen de retail.

Ik ben een verbinder en hoor vaak dat ik door mijn open uitstraling een gun factor heb!! Mijn uitdaging is om een mooie match voor langere tijd te maken tussen kandidaat en klant. Ik ben servicegericht en heb alles voor mijn klanten en kandidaten over. Ik werk graag in een team en probeer altijd mee te denken met mijn collega’s om samen tot een mooi resultaat te komen.

Als ik niet aan het werk ben dan vind je mij regelmatig op de tennisbaan waar ik graag en fanatiek een balletje sla en me als vrijwilliger inzet voor de tennisvereniging. Tevens geniet ik van de mooie omgeving die De Rijp te bieden heeft door regelmatig mijn wandelschoenen aan te trekken.

Gregor van den Oetelaar

Consultant
“De kick van het succesvol matchen van hoger opgeleide kandidaten in de techniek”

Sinds 1 juni 2019 mag ik bij Treffer uitzendbureau mijn oude vak als verbinder tussen hoger technisch personeel en de juiste en passende uitdaging voor deze kandidaten, weer beoefenen. Gebruikmakend van mijn ruime nationale en internationale commerciële “Business to Business” ervaring en netwerk, zoek ik naar de juiste match. Als dat lukt, geeft mij dat veel voldoening.

Ik ben vader van een tienerzoon zijn en hou ervan om hem en ook mezelf op sportief gebied voor leuke uitdagingen te stellen. Skiën, golf, racefietsen in de bergen en eenvoudig kamperen zijn bezigheden waar ik deze uitdagingen in vind.

Door in het hechte Treffer team op een persoonlijke wijze bezig te zijn met arbeidsbemiddeling geeft mij arbeidsplezier en voldoening. Het bijdragen aan het positieve resultaat maakt dat ik elke dag met een glimlach begin. Graag tot ziens bij Treffer!