Uitzendbureau Treffer in Heerhugowaard

Vind een baan die bij je past!

Ben jij op zoek naar werk in de omgeving van Heerhugowaard? Maak dan een afspraak met uitzendbureau Treffer in Heerhugowaard! We gaan graag met je in gesprek over je wensen zodat we samen op zoek kunnen naar de vacature die perfect bij je past.

Onze laatste vacatures

Werken in de buitenlucht?

 • Locatie: Noord-Holland
 • Uren per week: 40
 • Beroepsgroep:  Alle, Groenvoorziening
 • Brutoloon: € 1.675,00 - € 1.900,00 per maand
Hoe ziet jouw dag eruit?Wanneer je in de ochtend op de zaak komt wordt jou onder het genot van een bak koffie verteld waar je vandaag aan de slag mag. Samen met jouw collega's stap je in de auto en rijden jullie naar de locatie toe. Hier aangekomen wordt...

Orderpicker Alkmaar

 • Locatie: Alkmaar
 • Uren per week: 38
 • Beroepsgroep:  Alle, Logistiek
 • Brutoloon: € 1.900,00 per maand
Fulltime werk, startsalaris van €1.900 bruto per maand, werken in een schoon en modern bedrijf en kan jij goed samenwerken? Woon je ook nog in omgeving Alkmaar? Lees onderstaande vacature goed door, want wellicht is dit dan iets voor jou!Hoe ziet jouw dag eruit?Het is 08:00 uur en de...

Werkvoorbereider houten kozijnen

 • Locatie: Hoorn
 • Uren per week: 38
 • Beroepsgroep:  Alle, Bouw
 • Brutoloon: € 2.500,00 - € 3.300,00 per maand
Fulltime werk, € 2.500 - € 3.300 bruto per maand, werken in een platte organisatie met korte lijnen en vrijheid en verantwoordelijkheid? Dit is jouw kans!Hoe ziet jouw dag eruit?Jij krijgt te horen dat je een order moet voorbereiden voor de productie. Met een warme bak koffie op je...
Bekijk alle vacatures

Het vinden van de beste match

Een baan vinden waar je blij van wordt en waar jij je talent verder kan ontwikkelen is nog best lastig. Ook voor werkgevers is het lastig om de juiste medewerker te vinden. Treffer gaat op zoek naar de beste match! Wij hebben verschillende vacatures in diverse branches: bouw, administratie, techniek, schoonmaak, logistiek, horeca, productie en groenvoorziening.

Betrokken uitzendbureau in Heerhugowaard

Wij zijn betrokken bij al onze klanten en maken hier graag tijd voor vrij. Een intakegesprek bij ons duurt minstens een uur, omdat wij kwaliteit willen waarborgen. Wij geloven in een optimale samenwerking door evenveel inbreng van alle partijen. Optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd voorop. Indien nodig zijn wij dag en nacht bereikbaar.

Maatschappelijk betrokken

De weg vinden op de arbeidsmarkt is niet voor iedereen makkelijk. Heb je een klein opstapje nodig of heb je een achterstand op de arbeidsmarkt? Wij helpen bij de dingen waar je tegenaan loopt en het vinden van jouw specialiteit. In het geval van een grote afstand tot de arbeidsmarkt hanteren wij de uitgangspunten van Social Return On Investment. Dat houdt in dat we investeren in de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld door het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt of door ons in te zetten voor maatschappelijke doelen. Er is altijd een oplossing!

Treffer Uitzendbureau Heerhugowaard

Treffer is meer dan een gemiddeld uitzendbureau. Wij gaan voor flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij denken met je mee en zijn altijd oprecht geïnteresseerd.