Slide VACATURE AANMELDEN vacature
aanmelden

Op zoek naar personeel?

Treffer uitzendbureau is de ideale partner voor het snel en optimaal leveren van personeel. Met een groot portfolio is Treffer een van de meest betrokken uitzendbureaus van Nederland. Het verschil zit in onze persoonlijke benadering, wij komen regelmatig langs bij onze klanten om te zorgen dat alles soepel verloopt. Onze kernwaarden zijn: flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Persoonlijke aandacht

Ons uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse staan bij ons centraal. We staan altijd voor onze klanten klaar, indien nodig zijn we dag en nacht bereikbaar.

Onze diensten

De flexwerker werkt op uitzendbasis bij uw bedrijf. U kunt deze periode beschouwen als een verlengde kennismakingsperiode.
U bepaalt samen met de consultant van Treffer Uitzendbureau de duur van de opdracht, welke kan variëren van weken tot maanden. Het inlenen van uitzendkrachten is de meest ideale oplossing voor het opvangen van onzekerheid over de toekomst, drukte binnen uw bedrijf, wegwerken van achterstand of het vervangen van zieke werknemer(s).

Wij leveren op korte termijn goed personeel voor werk in diverse sectoren. Een uitzendbaan is voor alle partijen flexibeler dan een tijdelijk of vast contract. De voordelen op een rij:

 • Snelle invulling van uw personeelsbehoefte
 • Treffer Uitzendbureau verzorgt de werving en selectie rond uw vacature
 • Flinke tijdsbesparing (o.a. geen sollicitatiebrieven lezen, geen sollicitatiegesprekken voeren, afwijzing versturen)
 • U betaald uitsluitend gewerkte uren
 • Geen ziektewetrisico
 • U loopt geen arbeidsrisico’s: de kandidaat is in dienst van Treffer Uitzendbureau
Bent u op zoek naar een vaste medewerker die u direct in dienst wilt nemen? Plaats dan een werving- en selectieopdracht bij Treffer Uitzendbureau. Op basis van uw functieprofiel of een functieprofiel dat we samen met u opstellen, starten wij de werving en selectie. We houden eerst een voorselectie, zodat we alleen de beste kandidaten aan u voorstellen. De meest geschikte kandidaat treedt vervolgens direct bij u in dienst. U betaalt aan ons een fee voor de geleverde dienst.
 • Flinke tijdsbesparing en kostenbesparing
 • De expertise van een professional in de arbeidsmarkt
 • Gespecialiseerd in verschillende branches

No cure, no pay.

Detachering is uitlening van arbeidskrachten die werkgever en gedetacheerde zekerheid biedt. Wij doen de werving en selectie en verzorgen de administratieve en financiele afhandeling.

Waar nodig kunnen wij een kandidaat laten bijscholen. De ingehuurde medewerkers zijn in dienst van Treffer Uitzendbureau en in overleg met u wordt de duur van de periode bepaald. Hierdoor wordt u de zekerheid geboden van een vaste medewerker. Snelle, structurele én flexibele oplossing.
 • U besteedt zelf geen tijd aan werving en selectie
 • De werknemer staat niet op uw loonlijst
 • Zekerheid van goed personeel voor langere tijd
 • Treffer Uitzendbureau draagt zorg voor gehele financiële en administratieve afhandeling
 • Detacheren biedt zowel werkgever als werknemer meer zekerheden dan uitzenden

U heeft zelf een medewerker geworven, maar u wilt de administratieve en financiële afhandeling graag via Treffer Uitzendbureau laten verlopen? Payrolling kan ook u uitkomst bieden! Bij payrolling regelen wij alle zaken met betrekking tot de arbeidsovereenkomsten, loondoorbetaling en verzekering bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, salarisadministratie, afdrachten aan UWV en de Belastingdienst.

Treffer Uitzendbureau neemt in feite uw medewerkers over, maar ze blijven natuurlijk bij u actief!
Direct alle kosten inzichtelijk Geen verplichting om zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen De werknemer staat niet op uw loonlijst; geen loonadministratie Treffer Uitzendbureau draagt zorg voor gehele financiële en administratieve afhandeling Wanneer zou u Payroll Service kunnen overwegen:
 • Als u zelf de geworven medewerker een verlengde proeftijd zou willen geven
 • Als u zelf de geworven medewerker alleen voor een bepaald project heeft aangenomen
 • Als u uw administratie wilt vereenvoudigen

Bij een outplacementtraject begeleidt Treffer Uitzendbureau werknemers die gewenst of ongewenst hun huidige werkgever gaan verlaten. Outplacement wordt uitgevoerd in drie fasen:

 1. Intakefase
 2. Intensieve begeleiding en bemiddeling
 3. Aanvangsfase van zijn/haar nieuwe baan

Elk begeleidingstraject is maatwerk en afgestemd op het opleidingsniveau en op basis van vaardigheden en toekomstplannen. Wij begeleiden doelgericht en effectief bij het vinden van een nieuwe baan. Daarbij horen duidelijke afspraken, tussenrapportages en gunstige tarieven.

Langdurige en vervelende ontslagprocedures kunnen worden voorkomen Besparing van kosten Zorgvuldige procedure versterkt het imago van het bedrijf, zowel in- als extern U ontvangt gedegen schriftelijke rapportage van de voortgang van het traject Opbouw en facturering per fase

Naast onze uitgebreide dienstenpakket: werving & selectie, uitzenden, detacheren, payroll service en outplacement verricht Treffer Uitzendbureau ook adviesdiensten, reïntegratie- en scholingsactiviteiten.

 • Advies
  Met betrekking tot personeelsaangelegenheden kunnen wij u adviseren op allerlei gebieden. Te denken valt aan functionerings- en beoordelingsgesprekken, arbeidsovereenkomsten, beloning, bedrijfsreglementen, (tijdelijke) herplaatsing, etc.
 • Reïntegratie-activiteiten 
  Op het gebied van reïntegratie werkt Treffer Uitzendbureau regelmatig samen met gemeenten en bedrijven.
 • Scholing
  Voor scholing hebben wij de Treffer Academy opgericht. Hier bieden wij diverse werkgerelateerde cursussen aan. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze diensten op maat? Neem dan direct contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

  *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.