Nieuws van Treffer

Op deze pagina vind je alle relevante berichten van Treffer Uitzendbureau. Wij schrijven artikelen over verschillende zaken die te maken hebben met de uitzendbranche en onze eigen activiteiten. Filter op een van de categorieën of zoek gemakkelijk op resultaten in de zoekbalk!

Filter het nieuws
Resultaat 5 tot 7 van 7

Verschillende soorten verklaringen voor het aanvragen van een hypotheek

Publicatiedatum 28 maart 2022
Heb jij jouw nieuwe droomhuis gespot en sta je te popelen om een bod te doen? Dan is het handig om te weten wat jij nodig hebt om een hypotheek te verkrijgen. Voor de bank is het belangrijk om inzicht te krijgen in jouw inkomsten. Hiervoor moet je stukken aanleveren bij hen. Hier geldt voor elke situatie (een vast, tijdelijk of flex-contract) een ander document. In dit artikel leggen wij je hier alles over uit.
Lees meer

Checklist voor zzp'ers

Publicatiedatum 25 maart 2022
De afgelopen jaren is het aantal zzp'ers flink gestegen en ondertussen bemiddelen we bij Treffer ook steeds meer zzp’ers voor mooie opdrachten. Werken als zzp’er brengt enige voordelen met zich mee. Maar je kunt niet zomaar beginnen als zzp'er.
Lees meer

Hoe maak je een goed cv?

Publicatiedatum 12 maart 2022
Je droombaan tegengekomen? Dan wil je natuurlijk direct solliciteren, een goede indruk achterlaten en alles op alles zetten om die job te bemachtigen! Maar hoe maak je een goed cv? Lees hier alles over in dit artikel!
Lees meer
1 2
Volgende

Meer nieuws?

Op de hoogte blijven van overige updates binnen Treffer en de uitzendbranche? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!: